top of page

Ervaringen

Hoogbegaafd Venlo, intelligentieonderzoek Venlo,  iq test Venlo, iq onderzoek Venlo, hoogbegaafd Venlo, hoogbegaafdheid Venlo, hoogbegaafheid venlo, kinderpsycholoog venlo, intelligentieonderzoek Limburg, hoogbegaafd Limburg, iq onderzoek , boudewien vermeer, IQ Venlo, psycholoog Venlo, kinderpsycholoog Venlo, iq test Limburg, hoogbegaafd Venlo

mei 2014

De uitgebreide IQ testen van Psychologenpratijk 10, voor onze beide kinderen, zijn wat ons betreft een keerpunt geweest in de toekomst van onze kinderen. Een ijkpunt met status quo maar met name ook handvaten voor de toekomst.

Wat kunnen en mogen wij reëel gezien van onze kinderen verwachten, waar zijn zij goed in, waar kunnen zij nog wat extra ondersteuning in gebruiken en waar liggen hun interesses. De duidelijke terugkoppeling en uitgebreid rapport geven een helder inzicht in jouw kind en ook voor het kind zelf is dit rapport verhelderend.

Wat ons betreft zou een dergelijke test het mooiste cadeau voor elk kind, ouder, verzorger maar ook voor leerkrachten zijn. De verkregen inzichten hebben een buitengewoon positief effect gehad binnen ons gezin, voor de kinderen zelf, voor ons als ouder maar zeker ook voor de kinderen binnen school.

Onze oudste is hoogbegaafd en kreeg eindelijk in eind groep 7 de bevestiging wat wij als ouders als jaren wisten/vermoedden. Het heeft een wereld voor haar geopend die bij haar past en wat daadwerkelijk aan haar geluksgevoel bijdraagt.

Onze jongste is bovengemiddeld intelligent met wat problemen in zijn korte termijn geheugen, als gevolg van een lastige start als baby. Op school en thuis kunnen de noodzakelijke aanpassingen gemaakt worden waardoor hij dit schooljaar echt in zijn kracht zit. Hij geniet, zit veel beter in zijn vel en zijn prestaties gaan enorm vooruit.

bottom of page