Wie ben ik?

KvK: 58999531

 

NIP: NIP-00090248

 

AGB-code: 94-014088

 

AGB-code praktijk: 94-60439

 

 

 

Mijn naam is Boudewien Vermeer. Ik ben 44 jaar en moeder van twee dochters van 12 en 13.

 

Na mijn universitaire opleiding tot ontwikkelingspsycholoog in Groningen heb ik een post-academische opleiding afgerond tot Kinder- en Jeugd registerpsycholoog van het NIP. Momenteel ben ik in de afrondende fase van de opleiding ECHA Specialist Hoogbegaafdheid aan de Radboud Universiteit/ het CBO te Nijmegen.

Naast mijn eigen praktijk ben ik ruim 18 jaar werkzaam als psycholoog binnen de (justitiële) jeugdzorg. Ik heb ruime diagnostische ervaring en veel expertise opgebouwd in het begeleiden van kinderen/adolescenten en (gezins-)systemen met complexe problematiek.

Mijn vak beoefen ik met zeer veel passie en toewijding. Ik vind het erg belangrijk om mijn kennis actueel te houden en heb in de afgelopen jaren een veelvoud aan postdoctorale cursussen en opleidingen gevolgd. 

 

Waarom een praktijk voor intelligentieonderzoek?

Kennis van de cognitieve mogelijkheden van een kind is mijns inziens de basis van alle hulpverlening, schooltrajecten en opvoeding. Om een kind iets te kunnen (aan)leren is het heel belangrijk om te weten waar de sterke en zwakkere kanten liggen. In de afgelopen jaren ben ik vaak betrokken geweest bij kinderen die langdurig zijn overvraagd of juist zijn ondergestimuleerd. Dit kan grote consequenties hebben voor zowel de sociaal-emotionele ontwikkeling als voor de verdere cognitieve ontwikkeling. Mijn droom is dat ieder kind op zijn of haar eigen niveau wordt benaderd en zichzelf daardoor optimaal kan ontwikkelen. Uiteraard is het niet bij ieder kind noodzakelijk om een intelligentieonderzoek af te nemen, maar het kan in veel gevallen essentiële informatie en antwoorden geven aan ouders, leerkrachten, hulpverleners, maar vooral ook aan het kind zelf. 

 

Zoals ik op de beginpagina al schetste is het zeer belangrijk dat een intelligentie-onderzoek wordt afgenomen door een ervaren deskundige. Naast bevoegdheid om onderzoek af te nemen, is uitgebreide klinische expertise en ervaring met betrekking tot de ontwikkeling van kinderen essentieel.

Dit is het belangrijkste uitgangspunt van psychologenpraktijk10. 

 

Naast mijn eigen praktijk werk ik een aantal dagen in de week als gedragswetenschapper bij de een jeugdzorginstelling. Om deze praktische reden richt ik mij momenteel voornamelijk op intelligentieonderzoeken. 

Voor mijn lieve moeder Tineke

Boudewien Vermeer
Registerpsycholoog NIP/Kind- en Jeugd

In samenwerking met:

intelligentieonderzoek Venlo,  iq test Venlo, iq onderzoek zwolle, hoogbegaafd Venlo, hoogbegaafdheid zwolle, hoogbegaafheid venlo, kinderpsycholoog venlo, intelligentieonderzoek Limburg, hoogbegaafd Limburg, iq onderzoek , boudewien vermeer, IQ Venlo, psycholoog Venlo, psycholoog Zwolle, iq test Limburg, hoogbegaafd Limburg

KvK nummer: 58999531

AGB-code psycholoog: 94-014088

AGB-code praktijk: 94-60439

NIP-registratie: NIP-00090248

SKJ-registratie: 130000387

 

 

IBAN: NL09 RABO 0136585302

 

 

© 2013 Boudewien Vermeer